dimecres, 14 de març de 2018

Segona sortida de 1r de La Roda

El diumenge 11 de marc vam sortir d’excursió al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, MNACTEC, per visitar l’exposició del Cos Humà.

 Vam tenir la sort que amb motiu de la 37ª Edició del Festival de Jazz de Terrassa, hi havia portes obertes i vàries activitats a les que vam poder participar.

 La majoria de les famílies vam començar la jornada donant un passeig per les voltes modernistes de l’edifici, tota una experiència pels nostres fills i filles.

 Aquest segon trimestre estan estudiant el cos humà i aprofitant l’exposició permanent que té el museu, van poder explicar-nos tot el que estaven aprenent.

 Per finalitzar, algunes famílies es van quedar al concert de Jazz que va tenir lloc al pati del museu.

 Petit joc proposat durant la visita a l’exposició:

 MURA I TALAMANCA DE LA RODA

 AL COLE ESTEM APRENENT TOT DE COSES INTERESSANTS SOBRE EL COS HUMÀ I PER DEMOSTRAR ELS NOSTRES NOUS CONEIXEMENTS, ELS NOSTRES PARES I MARES HAN FET AQUEST PETIT JOC ON HEM DE RESOLDRE UN PARELL DE PREGUNTES I SUPERAR PROVES.

 1. QUANTS DITS TENIM AL NOSTRE COS?

 2. AMB LA LLENGUA PODEM PERCEBRE DIFERENTS SENSACIONS, DEPENENT DEL QUE MENGEM, POTS ESCRIURE ALGUN? - - - - -

 3. LOCALITZA UNA OLOR QUE SIGUI MOLT AGRADABLE. DE QUÈ ES TRACTA?

 4. HAS D’ESBRINAR LA MANERA D’ACONSEGUIR QUE MIG COS TEU DESAPAREGUI DE LA TEVA VISTA


 TENIM EL CAP PLE DE NOUS CONEIXEMENTS QUE HEM ANAT APRENENT DES DE QUE HEM COMENÇAT PRIMER, COM SÓN LES CASES DEL MÓN. EN AQUEST MUSEU TROBEM UN MUNT DE MATERIALS AMB ELS QUE ES PODRIEN CONSTRUIR CASES. REPTE A RESOLDRE: LOCALITZA 4 O 5 MATERIALS AMB ELS QUE ENS PODEM FER UNA CASA  I FES UN DIBUIX PER PRESUMIR D’ARQUITECTE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada